Doğadan topladığımız yeşil küçük kozalaklarla kış boyu afiyetle yiyip bağışıklığımızı güçlendireceğimiz bir reçel tarifleri hazırladık. Kozalak reçeli nasıl yapılır? Kozalak şurubu tarifi veya kozalak reçelini günde 3 kaşıktan fazla tüketmemek gerekiyormuş. Kozalak reçeli ne zaman yapılır derseniz Temmuz – Ağustos aylarında olduğu söyleniyor. Kozalak balı reçeli nasıl yapılıyor detaylarıyla birazdan izleyeceğiz. Malzemeleri hazırlayıp kozalak reçeli nasıl yapılır öğrenelim. Afiyet olsun.
Kategoriler
- Örgü Modelleri1498
- Pratik Bilgiler290
- Lif Modelleri257
- İğne Oyaları227
- Kendin Yap194
- Dikiş158
- Bebek Hırkaları Yelekleri157
- Örgü Bebek Battaniyesi Modelleri147
- Yemek Tarifleri129
- Dantel Örnekleri110
- Patik Modelleri102
- Amigurumi98
- Bebek Örgü Modelleri85
- Hobi Dünyası76
- Dekorasyon Fikirleri74
- Örgü Bebek Patik Modelleri72