Doğadan topladığımız yeşil küçük kozalaklarla kış boyu afiyetle yiyip bağışıklığımızı güçlendireceğimiz bir reçel tarifleri hazırladık. Kozalak reçeli nasıl yapılır? Kozalak şurubu tarifi veya kozalak reçelini günde 3 kaşıktan fazla tüketmemek gerekiyormuş. Kozalak reçeli ne zaman yapılır derseniz Temmuz – Ağustos aylarında olduğu söyleniyor. Kozalak balı reçeli nasıl yapılıyor detaylarıyla birazdan izleyeceğiz. Malzemeleri hazırlayıp kozalak reçeli nasıl yapılır öğrenelim. Afiyet olsun.
Kategoriler
- Örgü Modelleri1702
- Pratik Bilgiler291
- Lif Modelleri274
- İğne Oyaları243
- Kendin Yap217
- Bebek Hırkaları Yelekleri171
- Dikiş171
- Örgü Bebek Battaniyesi Modelleri166
- Yemek Tarifleri133
- Dantel Örnekleri116
- Amigurumi113
- Patik Modelleri113
- Bebek Örgü Modelleri88
- Hobi Dünyası77
- Dekorasyon Fikirleri74
- Örgü Bebek Patik Modelleri74